Elektriker i Århus

Din autoriserede el-installatør.

Vi er beliggende i den gamle bydels erhvervskvarter, 8220 Brabrand på J.P Larsens Vej 13B. Vi laver dog opgaver i hele Århus området, og faktisk også længere væk!

Så hvis i skal have skiftet stikkontakter, have sat en ladestander op, eller mangler hjælp til alarmsystemet i butikken, så kan vi hjælpe med det hele!

Elektrikere med fokus på miljøet!

Leder du efter en knaldgod elektriker i Århus, der også tænker på vores jordklode? Så er du landet det rette sted. Her hos Brabrand El har vi styr på det hele – og vi gør det grønt!

I Århus er vi kendt for vores dygtige hold af elektrikere, der har styr på det hele. Vi klarer alt fra de små opgaver til de store, komplekse projekter.

Vores garvede folk hos Brabrand El kender hver en krog af Århus og forstår, hvordan man leverer topprofessionelt arbejde – hver gang. Vi tager os tid til at lytte til dine behov, og vi skræddersyr løsninger, der passer perfekt til dig.

Så hvis du leder efter en elektriker i Århus, der kan gøre en forskel i dit hjem eller din virksomhed, er vi dem, du skal ringe til. Vi har alle de elektriske løsninger, du nogensinde kunne drømme om – og vi gør det grønt, fordi vi også bekymrer os om vores planet.

Fra simpel installation af stikkontakter til design og implementering af smarte, energieffektive systemer, kan Brabrand El hjælpe. Vi er mere end bare en elektriker i Århus – vi er din partner i grøn energi.

Når du har brug for en elektriker i Århus, så giv os et kald hos Brabrand El. Lad os sammen finde ud af, hvordan vi kan opfylde dine elektriske behov på den smarteste, mest bæredygtige måde.

Vi har over 20 års erfaring 

Få et tilbud på en varmepumpe

Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis og uforpligtende tilbud

Sven Felsby
Sven Felsby
2022-05-03
Super service.
Tobias Varneskov
Tobias Varneskov
2020-08-07
Anders fra Brabrand El har installeret nyt el i vores 60'er hus efter nedrivning af flere køkkenvægge. I hele processen har Anders været super venlig, hjælpsom og fleksibel, og han er god til at tage sig tid til at forklare deltaljerne til to nybyggere. Arbejdet er virkelig af høj, høj kvalitet, og vi er super tilfredse med resultatet. Vi tager helt sikker fat i Anders, hvis vi skal have lavet nye el-opgaver.
Simon Skov Benzon
Simon Skov Benzon
2020-03-12
Anders fra Brabrand EL er en rigtig flink mand. Han har ydet en rigtig god service og har gjort sig stor umage for at tilfredsstille kunden i processen. Jeg vil sende Brabrand EL de varmeste anbefalinger - og vil helt klart bruge dem igen en anden gang Simon