BRABRAND EL APS

Ydelser for KOMMUNE & offentlig

Få kvalificeret rådgivning til KOMMUNE & OFFENTLIGe kunder

Branchens stærkeste rådgivning er bygget op omkring en række serviceydelser, der passer til netop dit behov.

Alle kigger på omkostningerne. Det gælder også kommuner og institutioner. Så der er al mulig grund til at effektivisere og energioptimere sine installationer.

KOMMUNE & OFFENTLIG

Belysning

Lys er med til at skabe stemning – både som designelement og som praktisk installation. Effektiv og intelligent styring af lys sørger samtidig for et lavt elforbrug, en nemmere hverdag og ekstra tryghed.

KOMMUNE & OFFENTLIG

Styring

Intelligent styring af bygningens installationer har tre formål: Effektivisering, øget komfort og energioptimering. Når styringssystemet udnytter synergien mellem alle bygningens installationer, giver det økonomiske besparelser, et godt indeklima og et godt overblik over energiforbruget.

KOMMUNE & OFFENTLIG

energioptimering

Fremtidens energi skal overvejende komme fra klimavenlige løsninger. Allerede i dag er disse løsninger så effektive, at de er økonomisk attraktive i forhold til konventionelle energikilder. Intelligente løsninger med vedvarende energi er med til at skabe en bæredygtig og grøn profil.

KOMMUNE & OFFENTLIG

INDEKLIMA

Vi opholder os indendørs ca. 90% af livet. Derfor er behagelige temperaturer og luftkvalitet vigtigt for vores komfort og helbred. Intelligente løsninger til varme og ventilation sørger for, at et lavt energiforbrug ikke sætter helbredet på spil.

KOMMUNE & OFFENTLIG

KOMMUNIKATION

Kommunikation og godt samarbejde får vores hverdag til at hænge sammen – både hjemme og på arbejdspladsen. Med intelligent teknologi, som fx IHC-net og IP-telefoni, er de effektive kommunikationsløsninger og hurtige forbindelser inden for rækkevidde.