Varmepumper: En grøn og besparende løsning

Energibesparende og miljøvenlig

Spar op til 50% på elregningen

En fremtidssikret løsning!

Luft til luft

Luft til luft varmepumper optager energi fra luften og leder den opvarmede energi ind i dit hus. Den er god til at opvarme sommerhuset eller som supplement til varmen i dit hus. Kan dog også anvendes mange andre steder fx: Anneks, kontor, værksted, lagerhal, kolonihavehus etc.

Luft til vand

Luft til vand varmepumper opfanger energi fra luften og opvarmer vandet i dine radiatorer og i hanerne. Luft til vand varmepumper er næsten lige så effektiv som jordvarme.

Jord til vand

Jordvarmepumper overfører effektivt energi fra jorden til husets vand og radiatorer. Varmepumpen er en langsigtet investering med stor energimæssig og økonomisk gevinst.

Varmepumper fra Brabrand el

Varmepumper er geniale af mange forskellige årsager. Først og fremmest findes der mange forskellige varmepumper, de mest populære er luft-til-luft, luft-til-vand og jordvarme. Men selv inden for de kategorier, kan der være store forskelle på varmepumperne. Det betyder også, at du som oftest kan finde en varmepumpe, der passer til dine behov uanset dit budget.

Energieffektivitet og Miljøhensyn

Varmepumper er kendt for deres høje energieffektivitet. De kan generere flere gange mere varmeenergi end den elektriske energi, de bruger, hvilket gør dem til en kosteffektiv løsning. Ved at reducere afhængigheden af fossile brændstoffer bidrager varmepumper også til at mindske CO2-udledningen og har derfor en positiv indvirkning på miljøet.

Se vores varmepumper

Vi har over 20 års erfaring 

Få et tilbud på en varmepumpe

Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis og uforpligtende tilbud

Vi er forhandler af